Efterskolen Alterna - sponsorløb 2021

11-10-2021

             

Efterskolen Alterna skal løbe i den gode sags tjeneste. Vi løber d. 11. okt. kl. 10:00-11:30 ved Frederiksborgslottet i Hillerød. Den valgte rute er på præcis 1 km. og målet er at nå så mange runder som muligt på den ovennævnte tid. Som sponsor kan du vælge at sponsorere en bestemt elev, eller skolens samlede gennemsnit. 

 

På Alterna har vi 2 rejsehold som hvert år i 6 uger rejser ud i den store verden for at gøre en forskel. Vores rejsedestinationer for dette skoleår er ikke fastlagt endeligt endnu, grundet de nye retningslinjer i forhold til rejser uden for Europa. Vi har derfor ikke låst os fast på et bestemt projekt, eller organisation som vi vil samle ind til. Men det skal ikke stoppe os for at starte indsamlingen allerede nu. 

 

På vores 6 uger lange rejse kommer vi ofte i kontakt med ekstrem fattigdom og nød. Vores eleverne har derfor valgt at samle ind til projekter der primært gør en forskel for børn og unge som lever i ekstrem fattigdom. Din donation vil derfor gå til et projekt eller en organisation som gør en forskel for børn og unge i fattigdom i det lande som vi beslutter at rejse til. 

 

De sidste mange år har vi oplevet hvor meningsfuldt det er at medbringe en økonomisk hjælp, som supplement til vores praktiske arbejde med børn og unge. Vi håber derfor I vil støtte op om vores sponsorløb, så dette kan lade sig gøre igen i år, trods den meget vage projektbeskrivelse. 

For henvendelse kontakt Løbsarrangør


Bliv sponsor Deltagerside