Efterskolen Alterna - sponsorløb 2022

17-10-2022

             

Efterskolen Alterna skal løbe i den gode sags tjeneste. Vi løber man. d. 17. okt. kl. 10:00-11:30 rundt om Teglgårdssøen i Hillerød. Den valgte rute er på præcis 1 km. og målet er at nå så mange runder som muligt på den ovennævnte tid. Som sponsor kan du vælge at sponsorere en bestemt elev, eller skolens samlede gennemsnit. 

 

På Alterna har vi 2 rejsehold som hvert år i 6 uger rejser ud i den store verden for at gøre en forskel. Vores rejsedestinationer for dette skoleår går til Honduras og Mexico hvis man er elev i VEST klassen og Bolivia, Paraguay og Brasilien, hvis man er elev i ØST klassen. 

 

På vores 6 uger lange rejse kommer vi ofte i kontakt med ekstrem fattigdom og nød. Vores elever har derfor valgt at samle ind til projekter der primært gør en forskel for børn og unge som lever i ekstrem fattigdom. Din donation vil derfor gå til et projekt eller en organisation som gør en forskel for børn og unge i fattigdom i et af de lande som vi rejser til.  

 

De sidste mange år har vi oplevet hvor meningsfuldt det er at medbringe en økonomisk hjælp, som supplement til vores praktiske arbejde med børn og unge. Vi håber derfor I vil støtte op om vores sponsorløb, så dette kan lade sig gøre igen i år, trods den meget vage projektbeskrivelse. 

For henvendelse kontakt Løbsarrangør


Deltagerside