Efterskolen Alterna - sponsorløb 2019

09-10-2019

             

Efterskolen Alterna skal løbe i den gode sags tjeneste. Vi løber ons. d. 09. okt. kl. 11:00-12:30 ved Frederiksborgslottet i Hillerød. Den valgte rute er på præcis 1 km. og målet er at nå så mange runder som muligt på den ovennævnte tid. Som sponsor kan du vælge at sponsorere en bestemt elev, eller skolens samlede gennemsnit. 

 

På Alterna har vi 3 rejsehold som hvert år i 6 uger rejser ud i den store verden for at gøre en forskel. Vores rejsedestinationer for dette skoleår strækker sig over kontinenterne Nordamerika, Sydamerika og Afrika. På denne 6 uger lange rejse kommer vi ofte i kontakt med ekstrem fattigdom og nød. Vores eleverne har derfor valgt at samle ind til projekter der primært gør en forskel for børn og unge som lever i ekstrem fattigdom. Indsamlingen vil derfor gå til projekter, som gør en stor forskel for børn og unge i henholdsvis Bolivia, Honduras og Rwanda. 

 

De sidste mange år har vi oplevet hvor meningsfuldt det er, at medbringe en økonomisk hjælp, som supplement til vores praktiske arbejde med børn og unge. Vi håber I vil støtte op om vores sponsorløb, så dette kan lade sig gøre igen i år. 

For henvendelse kontakt Løbsarrangør