Charity Run - Explore

18-03-2023

             

Hej med dig.
Tak fordi du har klikket ind på netop vores sponsorløb - det er vi glade for! På Explore samler vi ind til noget helt fantastisk, som kommer til at gøre en konkret forskel for de mennesker vi kommer til at møde. Vi tager nemlig til Indien i 2 uger, hvor vi skal ud og bruge en masse tid med børn fra slummen i Kolkota. Vi skal lege med dem, vise vores dramastykker og generelt bare være med til at skabe nogle gode stunder for børnene. Men vi ønsker også at gøre mere end det, og det er her hvor du kommer ind i billedet! 

Ved hjælp af vores samarbejde med non-profit organisationen 'Little Big Help', har vi fået mulighed for at hjælpe børn i slummen med at få lægebesøg, gå til skoleforberedelse og få et et dagligt måltid mad. For kun 200 kr. (!!) kan vi give alt dette til ét barn fra slummen i en hel måned.

Vi drømmer om, at vores besøg i Indien ikke kun må have kortvarig betydning, men at det kan sætte aftryk i børnenes liv på lang sigt. Det tror vi på, at vi kan være med til ved at samle ind til dette fantastiske projekt. 

Hjælp os med at hjælpe børnene i slummen - selv de mindste beløb tæller! 

MobilePay: 892776

For henvendelse kontakt Løbsarrangør


Deltagerside